Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Επανάληψη στις ταλαντώσεις

Κάθε χρονιά, αυτό το καιρό, αρχίζουμε τις επαναλήψεις. Φέτος έχω ανεβάσει μια "online" επανάληψη, αρχικά για τις ταλαντώσεις της Γ Λυκείου, αλλά θα υπάρξει και συνέχεια.

Στην πραγματικότητα πρόκειται για δύο κουίζ, το ένα είναι το πλήρες, το άλλο κάνει επιλογή και εμφανίζει 60 ερωτήσεις προς απάντηση, τυχαίες κάθε φορα.
Λίγα λόγια για τα κουίζ:
Αρχικός σκοπός μου ήταν να γράψω ξανά το σχολικό βιβλίο σε μια μορφή σωστού - λάθους γιατί είναι λυπηρή η διαπίστωση ότι αρκετοί μαθητές δίνουν εξετάσεις χωρίς να γνωρίζουν τι γράφει το σχολικό βιβλίο.
Υπάρχουν λοιπόν αρκετά θέματα σωστού - λάθους, θέματα Σ-Λ με αιτιολόγηση, αποδεικτικά θέματα και τέλος προβλήματα. Σε όλα τα θέματα υπάρχει βαθμολόγηση (σε κάποια ακόμη και αρνητική)εκτός από τα αποδεικτικά θέματα τα οποία δεν μπορούν ποτέ να μπουν στη λογική ενός κουίζ. Είναι προφανές ότι ο μαθητής που θα συμμετάσχει σε ένα τέτοιο τεστ είναι έτοιμος να το κάνει δηλαδή θα προσπαθήσει να αιτιολογήσει τις απαντήσεις που δίνει και δεν θα τις βάλει απλά στην τύχη (δεν υπάρχει λόγος να το κάνει άλλοστε) και οτιδήποτε θέλει μπορεί να μου το στείλει με mail για να του απαντήσω (είτε με pm στο ischool.gr) το συντομότερο δυνατό.
Στην αρχή το κουιζ ζητά το mail του συμμετέχοντα, απλά για λόγους επικοινωνίας και όχι για spam... (εκτός κι αν κολλήσω κάποιον ιό!....)

Είναι προφανές ότι (πρώτη έκδοση γαρ) μπορεί να υπάρχουν αρκετά λάθη (από ορθογραφικά μέχρι ακόμη και φυσικά....) έτσι περιμένω τα σχόλιά σας για να τα διορθώσω όπως και κάθε άλλη πρόταση για την καλυτέρευση του όλου εγχειρήματος.


Τα δύο επαναληπτικά:

ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ 1: ΤΑΛΑΝΤΩΣΕΙΣ FULL

ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ 1: ΤΑΛΑΝΤΩΣΕΙΣ 60

Ενδεχομένως να υπάρχει κάποιο πρόβλημα άνοιγμα της πρώτης σελίδας σε κάποια συστήματα. Αν συμβεί αυτό, τότε πηγαίνετε πίσω στη σελίδα από την οποία ήρθατε και (με το βελάκι) και μετά από 10 δευτερόλεπτα ξαναπροσπαθήστε!
Λόγω κάποιων προβλημάτων δεν λειτουργεί η τυχαία επιλογή ερωτήσεων ακόμη, οπότε όποιος θέλει μπορεί να δοκιμάσει την full έκδοση!


Στην περίπτωση που θέλετε να κάνετε το τεστ (60 ερωτήσεις) offline:
ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ 1: ΤΑΛΑΝΤΩΣΕΙΣ ΕΧΕ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ